lördag, januari 7

Fem klatschar och en omgång med bältet

Your best source for the hottest spanking dvds tillkännager SpankingDome. Och det låter ju lovande. Så vi tittar väl in?

SpankingDome är en paraplybutik som har samlat under sig fem av de största amerikanska producenterna av smiskporr (Girls Boarding School, Spanked Cutie, SIT Spanking, Spank Christina och CalStar Spanking) samt det ryska företaget Russian Slaves. Mycket fina namn. Själva SpankingDomes avdelningar för var och en av dessa sidor rymmer ett antal DVD-titlar. Egentligen är samtliga företag som SpankingDome paraplyar (förutom CalStar, mer om det senare) egentligen baserade på medlemskap för vävsätet.
På SpankingDome har vart och ett av de paraplyade företagen en egen sida. På sidan är varje köpbar DVD prydligt försedd med mellan 0 och 6 (medeltal 2) förhandsgallerier om ett tjugotal skärmdumpar; samt med mellan 0 och 0 (i extremt sällsynta fall 1) förhandsklipp i skräpig bildkvalitet. Tänk RealMedia.

SpankingDome är i princip uteslutande fokuserat på smiskgenren x/f (det är alltså flickorna som får smäll på stjärtarna här). Eftersom företagen är såpass stora som dom är tänkte jag att det kunde passa med en närmre presentation av vad dom egentligen går för. Och hur bra dom är på att gå för det, såklart.

Girls Boarding School


Girls Boarding School är ett av de äldsta amerikanska Internetföretagen av den här typen. De är en del av den enorma smiskporrkoncern som kröns av RealSpankings och inkluderar namnkunniga Internettillhåll såsom den världskända Spanking Teen Jessica, dennes "lillasystersida" Spanking Teen Brandi, motsatsen Boys Boarding School och Spanked Cutie, till vilken vi kommer senare. Hur sammanknutna dessa sidor egentligen är, mer än att de delar modeller och smiskare med varandra lite till och från, ska jag låta vara osagt.

Girls Boarding School skryter lite för mycket för sitt eget bästa med sin slogan "The Most Realistic Punishment Videos Ever Produced!", för visst får skolflickorna smaka paddeln och rottingen ordentligt så det förslår, men det finns ändå en liten nackdel med att använda samma (förvisso dugliga) modeller år ut och år in och aldrig låta dom nå sin examen. Nå, så idiotiska saker som dom gör (t.ex. bryta sig in i lärarrummet för att stjäla vodka, och stanna där och dricka den tills dom blir upptäckta och straffade) så kanske dom inte är lämpade för att lämna sin internatskolevärld.
Smisket de får får dom på ungefär samma maner varje gång det vankas. Först liggande över knäet, smäll med hand ovanpå byxor (förutsatt att de inte har skoluniformer på sig, då blir det trosorna direkt), därefter över trosorna. Trosorna dras ned och de får mer smisk. De får ställa sig upp, böja sig fram och en paddel eller en rotting appliceras över de bara skinkorna tills en rödknottrig yta har skapats och flickans ansikte är passande tårad och snyftigt som på en hemmafru som just sett Borta med vinden. Varken mer eller mindre. Videoklipp av denna typ kan vara lite småkul emellanåt, men en hel DVD-skiva när det finns så mycket alternativ? Vi tittar vidare.

Spanked Cutie


Spanked Cutie grundades enligt uppgift för en sex, sju år sedan som ett underprojekt till en sidoportal till RealSpankings som aldrig blev av. Sidan levde länge på att ha ett par väldigt söta modeller. Numer är sidan utbyggd till inte mindre än ett tjog modeller av skiftande fysiska kvaliteter.
Egentligen är Spanked Cutie till förväxling lik RealSpankings, så lik att man undrar om sidan egentligen inte är till för att lura dumskallar att betala för samma filmer två gånger. Sedan skärper man sig och inser att sidan naturligtvis är till för att lura dumskallar att betala för samma filmer två gånger.

Smisk utdelas ungefär på samma sätt på Spanked Cutie som på Girls Boarding School. Med en viktig skillnad - de är inte på ett flickinternat. Här kan man utan vidare släpa ut flickan ur bilen naken, beordra henne att böja sig fram över en bänk på rastplatsen och därefter gå lös på hennes rumpa med första bästa spö man hittar vid vägkanten. Men det känns fortfarande lite väl mycket som om Spanked Cutie är sidan där Girls Boarding School gör sig av med allt som man inte kan sälja till de fanatiska skolflickefetischisterna.

Russian Slaves


Russian Slaves är det egentliga företagsnamnet för en rysk koncern som beslutat sig för att konkurrera med jätteföretaget Lupus Pictures (tidigare Rigid East) och liknande företag som specialiserar sig på fascination för länderna i Warsawapakten i allmänhet, och det forna Förenade Socialistiska Rådsrepublikerna i synnerhet. Russian Slaves döljer sig bakom ett större antal namn, bland andra Her First Punishment (som naturligtvis är ett anmärkningsvärt stort antal "första bestraffningar").
Och vilka bestraffningar. Det finns en stort utbredd föreställning om hur man handskas med stygga flickor i de där länderna strax öster om oss - med fabulösa mängder aga. De hårda bestraffningarna ger ibland ett lite bizarrt intryck - förtjänar verkligen klasschefen sådär mycket rotting för att hon inte torkat av svarta tavlan innan lektionens början? Flickorna spänns fast på mage, böjs över bord och hålls fast av sina olyckskamrater medan de randas med bälten och spön tills de har mörka valkar över skinkorna.

Her First Punishment (som är Russian Slaves onlineportal) vinner stora poänger på bra modeller med väldigt smiskvänliga rumpor. Och de lyckas ibland till och med att åstadkomma en sak som oftast inte ser bra ut på film - att filma nakna människor som blir smiskade så att det blir attraktivt. Förutsatt att man tänder på smiskporr, vill säga. Tyvärr känns ingenting från Russian Slaves som tillräckligt attraktivt för att man skulle investera i en hel DVD för över femtio amerikanska dollar. Vi fortsätter leta efter poängen med att rata Internetmediet.

SIT Spanking


Brittiska Sting in the Tail Productions lever av någon anledning inte särskilt mycket på den engelska skolagans rykte när dom marknadsför sina filmer. Även om det skulle gå. Visst spelar man lite på sin brittiskhet, men det är i alla fall mindre snack om "Precis som bestraffningar utmäts i verkligheten i [land] i detta nu!", jfr. t.ex. Russian Slaves. Den gängse föreställningen inom den globala smiskporrbranschen är annars att engelsmännen står för den yttersta förfiningen av agans ädla konst. Huruvida detta egentligen är positivt eller inte kan man sedan diskutera - det finns ju trots allt en väsentlig skillnad mellan att upphetsas av smisk i pornografi och att i verkligheten piska skolbarn för att dom har nedkasade strumpor. Men nog om detta. Det var alltså SIT Spanking det skulle handla om här.

SIT Spanking har jämförelsevis attraktiva modeller, men det viktigaste är att dom spelar bra. Tyvvärr är de flesta lite för gamla för att kunna spela skolflickor med någon större trovärdhet, men det är väl ändå inte så viktigt. Det är ju agan som är poängen här. Vad den beträffar så har SIT Spanking lyckats hitta en väldigt bra nivå där man kan använda redskap som rottingen, ridspöet eller bältet ordentligt på skådespelarnas stjärtar utan att piska dom lila som vissa andra företag tenderar att göra. Filmerna blir dessvärre en smula monotona i längden. Det finns dock filmer som går utanför ramarna och blir riktigt intressanta. Och riktigt upphetsande. Förmodligen finns det filmer här som är tillräckligt starka för att bli köpvärda, men man bör se upp. Och med ett medlemskap kan man snoka runt länge tills man hunnit ringa in sina egna preferenser. Eller titta på Internet, som alla normala människor.

Spank Christina


Spank Christina är smiskporrstjärnan Christina Lees egna vävsäte. Hur Christina Lee blivit så mycket större än flera av skådespelarna hos andra företag övergår mitt förstånd, för Spank Christina är inte särskilt mycket att hänga i julgranen. Det mesta faller på ohyggligt dåligt foto. Suddiga bilder, torftiga miljöer, trista skådespelare - men det sidan faller på är kassa smiskscener. Vilket inte helt överraskande är fatalt för en sida som är vigd åt smiskporr. Det finns tillräckligt många gratisprover på Spank Christina på Internet för att vem som helst borde kunna förstå att konkurrenterna är långt bättre. Men tydligen så går Spank Christina starkare ekonomiskt än många andra smisksidor där ute. Orsak? Världen är fylld av så många mysterier.

CalStar Spanking


Det känns väldigt taskigt att berätta om CalStar direkt efter Spank Christina. Förresten så känns det lite elakt av SpankingDome att sälja produkter från CalStar i samma butik som de fem tidigare nämnda företagen här, för CalStars alster knäcker mycket annat i branschen.

CalStar är en förkortning för California Star, är som namnet antyder ett kaliforniskt företag som har hängt med sedan BETA-MAX-kassetter per postorder var det som gällde för den här branschen. Senare övergick man till VHS, och nu har man börjat ge ut hela sin gamla katalog på DVD. Vilket vi tackar och tar emot för, ty CalStar har nämligen flera av de skådespelare som byggde den amerikanska smiskporrscenen under 80-talet.

Den främsta av dessa är Debbie (som ej är att förväxla med sin namne som under samma tid jobbde åt NuWest/Leda). Hon är söt, hon spelar bra och hon har en härlig rumpa. Vill man ha en enda smiskporrfilm i sitt cinematek, att ställa tillsammans med Bergman och Truffaut, så är American Spanking Classics #1 en varm rekommendation.

Det är inte svårt att avgöra vad som gör CalStar till ett mer prisvärt företag än de tidigare här nämnda. Regi, skådespeleri, smakfullhet, men framför allt det viktigaste som branschen borde ha att erbjuda - erotiserandet av smisk som bestraffning. För det är ju det som det hela handlar om. Eller borde handla om.

Och om jag var en dålig skribent skulle jag avsluta artikeln med "Botten upp" eller något annat idiotiskt. Men jag nöjer mig med att länka till några bilder istället.

Debbie



Girls Boarding School
Her First Punishment (Russian Slaves)


En CalStar-produktion


Spanked Cutie

3 Comments:

Blogger Carl Johan said...

Nice! Bra introduktion; typiskt att kalifornien och välproducerat ligger ovanpå, som vanligt.

23:48  
Anonymous Anonym said...

Ingen som känner till någon svensk webbshop där man kan köpa filmer utav dessa producenter och liknande spanking filmer?? Helst av girls boarding school.

23:17  
Anonymous Anonym said...

Gå in på deras web-site och betala ett par hundringar så kan du ladda ner så mycket du vill.
Någon "olydig skolflicka" som är intresserad av att rollspela med mig???
Hör av ER!!!

09:23  

Skicka en kommentar

<< Home