fredag, juli 7

Bikini Boom!

I Sverige pågår det just nu någon slags debatt om vilka aktiviteter är passande eller mindre passande på animékonvent. Är J-rock passande? Är fajtingspel det?
I Moskva har man animéparties. Klubbkvällarna ordnas av AniParty Project och MC Entertainment och under dem kan man dansa, dricka, se på liveframträdanden, delta i tävlingar, och ja, vinna DVDer med animé.
För någon månad sedan var temat Bikini Boom. Besökerskor i bikini fick priser och tävlingarna var inte helt olika det Grabbarna Grus sysslar med. En av tävlingarna var klassikern Wet T-shirt, där mer än planerat visades för en entusiastisk publik. Tävlingen leds av ett konferencierpar där kvinnan pratar en otroligt irriterande maskovska - på uttalet hör man inte bara att hon kommer från Rysslands vedervärdiga huvudstad utan även att hon växte upp i en inte särskilt bildad miljö. Man behöver inte förstå ryska för att finna detta videoklipp intressant.

Animécommunityt tog det hårt och disskuterade länge och entusiastiskt huruvida det var modigt eller billigt att flasha brösten. Någon större diskussion om denna tävlings relevans till animé har jag inte sett.

4 Comments:

Blogger Tanja Suhinina said...

А Вы, собственно, кто такой/ая? И откуда Вы взяли, что знаете обо мне и моём мнении о шведах достаточно, чтобы об этом высказываться? Не учите меня жить, парниша.

11:17  
Blogger Tanja Suhinina said...

"Грубо и неприятно", это уж, простите, скорее относится к Вашему, ничем не спровоцированному, комментарию.

15:04  
Blogger Tanja Suhinina said...

Спасибо за добрый совет. Но в следующий раз комментируйте, пожалуйста, в тему.

15:48  
Anonymous Anonym said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

01:04  

Skicka en kommentar

<< Home